Приймання молока від ТОВ Техмо МНВП

Приймання молока, устаткування для приймання молока, Приемка молока, Acceptance of milk

Головна » Технологічний процес » Приймання молока

Устаткування для приймання молока

Основною вимогою при прийманні молока є його охолодження та очищення.

Температура свіжовидоєного молока становить близько 37 ° C. На виході з вимені молоко практично не містить бактерій. Основним фактором, що впливає на бактеріальну обсіменяться, є навколишнє середу. Це гігієна робочого місця, чистота вимені, стан підстилки тварини, кліматичні та гігієнічні умови утримання. В результаті, в свіже молоко потрапляють мікроорганізми різного ступеня патології та походження, солома підстилки, шерсть тварини.

Перед подальшим охолодженням молоко необхідно очистити. Очищення молока в умовах ферми можна робити двома способами: фільтруванням і центрифугуванням.

Теоретично фільтри та відцентрові очищувачі молока мають однакову ефективність. Тим не менш, термін служби фільтра складає в середньому 1:00, після чого необхідна заміна фільтруючого елемента. У зв'язку з цим використовуються так звані набори фільтрів і захисні фільтри. У той же час центрифуги, або сепаратори, для очищення молока, в залежності від конструктивних особливостей, можуть працювати кілька діб поспіль. Крім того, застосовуючи фільтри, ви не можете контролювати цілісність фільтрувального полотна, а також гарантувати захист від повторного бактеріального обсіменіння яке надходить молока. Застосування сепараторів знімає ці проблеми, так як осад, що залишається в сепараторі, вивантажується вручну або автоматично через задані проміжки часу.

ВАТ "Плава" випускає сепаратори-молокоочистники, призначені для експлуатації як на невеликих фермах, чи особистих господарствах, так і на великих молочно-товарних комплексах, які постачають свою продукцію на молокопереробні підприємства. Сепаратори - молокоочистники виробництва ВАТ "Плава" призначені для очищення сирого молока від механічних забруднень і молочної слизу, для видалення соматичних клітин. Залежно від моделі сепаратори можуть працювати як на підігрітому, так і на холодному молоці. Різні комплектації устаткування передбачають установку частотного перетворювача, нержавіючого приймально-відвідного пристрою, додаткову комплектацію запасними частинами і т.д.

У зв'язку з тим, що молоко саме по собі представляє прекрасне середовище для розмноження мікроорганізмів, молоко після доїння повинно охолоджуватися як можна швидше. Оптимальною температурою для зберігання молока вважається 4 ° C. При даній температурі бактеріальна активність знаходиться на дуже низькому рівні. Але важливо не тільки охолодити, а й зберегти молоко при даній температурі, тому що зі збільшенням температури ріст мікроорганізмів починає прогресувати. Для порівняння, вміст мікроорганізмів у молоці при температурі +4 ° С протягом доби практично незмінно. При збільшенні температури до 15 ° С, кількість мікроорганізмів в перебігу 12:00 зросте з 300 тис. до 1 млн. / Мл; при температурі 20 ° С - до 3 млн. / Мл.; При температурі 25 ° С - до 100млн. / мл і т.д.

З метою охолодження і збереження молока при певній температурі застосовуються резервуари - охолоджувачі молока. Дане обладнання дозволяє охолодити молоко до 4 ° С і зберегти його при даній температурі до подальшої переробки.

ВАТ "Плава" спільно із ЗАТ "Сервісний центр "Плава" випускає резервуари - охолоджувачі молока відкритого і закритого типів об'ємом від 450 до 8000 л. Спосіб охолодження молока - безпосередній (прямий контакт молока із стінкою випарника). Надійна термоізоляція гарантує, що при відключенні електроживлення, температура молока піднімається не більше ніж на 1 ° С за 4:00. В залежності від комплектації резервуари - охолоджувачі молока оснащуються різними системами мийки, що гарантують якісну санітарну обробку обладнання. У разі прийому великих обсягів молока, при яких час охолодження відіграє істотну роль, резервуари - охолоджувачі молока комплектуються теплообмінниками для попереднього охолодження молока, що гарантує більш короткий термін охолодження і більш раціональне використання об'єму резервуара - охолоджувача молока.

Крім цього, ВАТ "Плава" випускає повністю комплектні молокоприймальні пункти різних об'ємів і варіантів виконання, в залежності від технічного завдання замовника.

Для молокопереробних підприємств виробляються повністю укомплектовані приймальні відділення продуктивністю до 100 т / год з різними варіантами автоматизації і комплектації виробничого обладнання.

Устаткування для приймання молока

Сервіс молочного обладнання:



Купити або замовити Приймання молока - ви можете використовуючи послуги ТОВ Техмо МНВП






Фотогалерею та фото і зображення: Устаткування для приймання молока ви можете проглянути використовуючи сервіс Google Зображення

або, якщо не знайшли в Google, то знайдіть:

Фотогалерею та фото і зображення: Устаткування для приймання молока ви можете проглянути використовуючи сервіс Яндекс Зображення

Відеогалерею та фільми і відео: Устаткування для приймання молока ви можете проглянути використовуючи сервіс Google Відео

 

© 2001-2012 сайт ТОВ Техмо МНВП | RSS | Мапа сайту (Карта сайта) | PAD | Розроблено в Якісна розробка веб-сайту

м. Київ, вул. Жилянська, 47, тел. +38 (044) 289-6600, ТОВ Техмо